agm Showtek actie

Win in de week van 21 juli, één van de twee unieke gesigneerde AGM scooters Showtek editions in de ochtendshow “Wake up Fresh” van Fresh FM. Jurgen & Wytske selecteren elke dag 1 luisteraar die meedingt naar deze unieke Scooter! Op vrijdag 6 juni wordt één van deze luisteraars door Jurgen & Wytske geselecteerd en misschien ben jij dan wel de winnaar van deze unieke AGM Scooter Showtek editon!!!

Wat moet je doen? Stuur een SMS met 'Fresh' spatie 'je naam' naar 5030 (55 ct pob) of vul jouw gegevens in op de speciale actiepagina van de website van Fresh FM! Misschien word jij dan wel teruggebeld door Jurgen & Wytske en win jij deze unieke AGM Scooter Showtek editon! Of download de app van Fresh FM op je Smartphone en reageer via de win button! Wake Up Fresh hoor je iedere werkdag vanaf 07:00 uur! Meedoen aan deze unieke actieweek kan tot en met vrijdag 25 juli 09:00 uur!

In het laatste uur zal Fresh FM de winnaar van Showtek scooter bekend maken!

Like de pagina van AGM Scooters op Facebook en blijf op de hoogte van alle acties van AGM Scooters. Alle info is ook te vinden op www.fresh.fm en www.agmscooters.nl.

AGM Scooters en Showtek wensen jullie veel succes toe!